OFERTA nou Nokia Lumia 930

nokia-lumia-930

Per la compra de 2 unitats del nou Nokia Lumia 930 (a un preu de 539,95 IVA inclòs cadascuna) et regalem 1 Nokia Lumia 625. Oferta limitada fins esgotar existències!

DISSENY I FUNCIONALITAT

Dissenyat per adaptar-se perfectament a la mà. Amb una brillant pantalla Full HD de 5 “, càmera Pureview de 20 Mpx, gravació amb so Dolby envoltant i càrrega sense fils integrada.

L’ÚLTIMA EXPERIÈNCIA WINDOWS PHONE

Connecta’t i gaudeix amb les millors aplicacions i amb les persones que més t’importen. Viu una experiència Windows Phone a totes les teves pantalles.

El Nokia Lumia 930 inclou l’última versió de Windows Phone. D’aquesta manera, les coses que més t’importen sempre t’acompanyaran en el teu smartphone, Xbox, tablet o PC. Els seus icones dinàmics t’informen al moment de tot el que passa al teu món, i la seva pantalla d’inici personalitzable, converteixen al teu Windows Phone 8.1 en més únic que mai.

I, PER DESCOMPTAT, AMB UNA CAMERA FORMIDABLE

Gràcies a la seva càmera PureView de 20 Mpx-quatre micròfons direccionals amb so envoltant, aconseguiràs fotos de gran qualitat i podràs gravar els millors vídeos amb un so més real que mai. Utilitza l’aplicació Nokia Camera per aconseguir millors fotos encara més creatives i comparteix-a través de Nokia Storyteller, Instagram i les teves xarxes socials favorites.

UN MÓN D’APLICACIONS PER TOT.

La vida és molt més senzilla i divertida quan tens les aplicacions adequades. Amb el Nokia Lumia 930, podràs accedir a tot un món d’aplicacions des de la botiga de Windows Phone. Un món format per les millors aplicacions com Vine, Vyclone, Vimeo i Skype, entre d’altres. I amb una àmplia varietat de noves aplicacions específicament desenvolupades per a l’última experiència Windows Phone 8.1. La selecció d’aplicacions per al teu Nokia Lumia mai ha estat tan apassionant.

ATRACTIU. POTENT.

Dissenyat per adaptar-se perfectament a la mà i la teva butxaca, el Nokia Lumia 930 està disponible en una àmplia i atractiva gamma de colors. A més, compta amb un potent processador Snapdragon 800 de 2,2 GHz, connectivitat LTE 4G, càrrega sense fils integrada i pantalla Full HD de 5 “, amb la qual podràs llegir fins i tot sota la llum solar directa. Prepara’t per sorprendre’t amb la qualitat del Nokia Lumia 930.