Blog

Deteinco Ticlogix es recertifica un any més com a distribuïdor Microsoft AEP certificat en educació

Microsoft AEP

Fem possible un aprenentatge modern

L’anàlisi de dades innovador, el núvol, la capacitació en habilitats laborals, la mobilitat i les solucions de productivitat de Microsoft ens permeten satisfer les expectatives dels nostres clients de l’educació i superar-les. Com a soci d’educació autoritzat (AEP) per vendre productes i solucions de Microsoft als clients de l’educació.

ATENCIÓ! nova alerta d’atac de ransomware del tipus Cryptolocker sota correu de factura

crypto03171

Comunicat URGENT per a la vostra informació.

Aconsellem informar a tot al personal amb accés a correu electrònic que NO S’OBRI CAP MISSATGE amb una suposada factura sospitosa.

El motiu és una nova onada d’atacs del cuc “Cryptolocker” que encripta i deixa inutilitzables TOTES les dades dels sistemes afectats així com de tots els recursos de xarxa on aquests tenen accés.

Donat que quan es clica sobre la informació que indica el missatge, el sistema considera que és una acció feta per l’usuari, la majoria d’antivirus no en bloquen l’acció destructiva.

Esperem que aquesta informació us sigui d’utilitat.

Millorem la nostra capacitat de comunicacions

comms

Ampliem la nostra capacitat d’atendre trucades degut a la saturació que patia el sistema ultimament. Des d’ara hem quadruplicat la nostra capacitat de línies d’entrada mitjançant una solució VoIP al núvol amb fibra òptica i s’han digitalitzat i informatitzat tots els mètodes de gestió de trucades no ateses.

Esperem que d’aquesta manera quedi solucionat qualsevol problema per a contactar amb nosaltres!