Asus ExpertBook B1. Preparat per rendir. Optimitzat pel teu negoci.

Optimitzat per als negocis, l’ASUS ExpertBook B1 és l’opció intel·ligent per a startups ambicioses, organitzacions educatives i empreses en creixement de totes les mides. Ofereix rendiment avançat, durabilitat militar, àmplies opcions de personalització i està dissenyat per manejar amb confiança qualsevol tasca que se li presenti. Amb una completa selecció de ports, Wi-Fi 6 i tecnologia de cancel·lació de soroll amb IA, l’ExpertBook B1 agilitza el teu treball perquè siguis més productiu.

Rendiment complet

Gaudiu d’un rendiment d’alt nivell amb l’ASUS ExpertBook B1. Els processadors Intel® Core™ de 11a Gen i les gràfiques dedicades NVIDIA® GeForce®1, ofereixen el rendiment que necessites per realitzar la teva feina. Disponible fins i tot amb 48 GB de memòria i un emmagatzematge de gran capacitat, el B1 t’equipa per a les tasques més intensives i brinda un accés ràpid al que necessites. La tecnologia Wi-Fi 62 amb ASUS WiFi Master3 et connecten automàticament al millor senyal Wi-Fi, garantint unes connexions més ràpides, sòlides i estables on sigui que et trobis.

Velocitat i capacitat demmagatzematge

Podeu configurar l’ASUS ExpertBook B1 amb dues unitats d’emmagatzematge (un SSD d’1 TB i un HDD de 2 TB). D’aquesta manera gaudiràs d’una combinació ideal de velocitat d’accés i capacitat d’emmagatzematge. A més, pots actualitzar la RAM i els dispositius demmagatzematge retirant uns pocs cargols de la base.

Potència perfectament equilibrada

L’ASUS ExpertBook B1 compta amb la tecnologia Intelligent Performance Boost exclusiva per oferir-te el millor rendiment mitjançant l’ajust de la temperatura interna. La combinació d’algorismes exclusius, fins a cinc sensors intel·ligents, el seu disseny optimitzat i la font d’alimentació de fins a 90 watts5 permet gestionar de forma intel·ligent el rendiment de la CPU, permetent dur a terme la teva feina en les millors condicions possibles amb els modes Rendiment, Equilibrat i Silenciós.

Mou-te amb llibertat

Amb un perfil molt fi i un pes de 1,73 kg7. L’ASUS ExpertBook B1 és un portàtil professional que pots portar a qualsevol lloc sense que representi una càrrega excessiva.

Tecnologia de cancel·lació de soroll amb IA

Asus ha desenvolupat la tecnologia de cancel·lació de soroll amb IA per optimitzar el treball a distància i les videoconferències. Aquesta tecnologia d’ASUS fa servir l’aprenentatge automàtic per separar el soroll de fons de les converses. Hi ha dues maneres: El mode Presentador Únic permet escoltar amb claredat la veu que es troba directament davant del PC, mentre que el mode de multipresentador filtra les veus provinents de diferents angles, garantint una qualitat òptima per a les trucades de conferència en grup. La funció d’Altaveu amb Cancel·lació de Soroll assistida per IA filtra tot el soroll ambiental perquè puguis sentir allò que diuen tots els altres.