Nosaltres

El teu distribuïdor d'informàtica de confiança

Deteinco és una empresa orientada al servei al client independentment de la mida o volum d’aquest, tant si és particular o empresa. El nostre objectiu és que ser accessibles, eficaços i oferir sempre uns productes i serveis que es caracteritzin per la seva qualitat.
Actualment Deteinco està considerada com un referent pel que fa a la qualitat dels equips i serveis proporcionats.
 
Història

Deteinco es va formar l’any 1995 i va especialitzar-se en l’assessorament a empreses per a la implantació de sistemes de qualitat segons el recull de normes ISO.

L’any 1998 l’empresa va ampliar el seu camp d’acció i va crear una divisió especialitzada en distribució i serveis d’informàtica. Així, el 13 de juny de 1998, Deteinco va obrir les portes de la nova divisió d’informàtica al carrer del Pare Coll de Vic.

Al mateix any 1998 Deteinco entra a formar part de la cadena de distribució informàtica “Ei System”, adquirint així el compromís d’oferir sempre als seus clients les últimes novetats en informàtica a preus assequibles i amb un assessorament professional i personalitzat.

Al juny de l’any 2000, ja consolidada, Deteinco comença la seva tasca en solitari, inaugurant la seva pròpia sala de muntatge, situada a la segona planta de les instal·lacions de Vic. D’aquesta manera s’aconsegueix el control total de les configuracions i la possibilitat de treballar directament amb els principals fabricants del sector.

Durant el setembre del 2001, Deteinco aconsegueix la certificació ISO 9002 pels àmbits de muntatge, comercialització, servei post venda i servei tècnic d’equips informàtics, fruit de l’afany de l’empresa per oferir sempre als seus clients productes i serveis de la més alta qualitat.

A principis de l’any 2003, la marca Deteinco® i els seus logotips esdevenen marca registrada. També el novembre del 2003, l’empresa assoleix la certificació ISO 9001/2000.

A principis de 2008, Deteinco reorganitza internament el seus sistemes de qualitat i de gestió de la informació i aconsegueix combinar desenvolupant la seva pròpia metodologia, un estricte gestió de qualitat amb una major eficiència en els processos.

 
Qui som

Actualment Deteinco està composta per un plantilla consolidada amb àmplia experiència en el sector. Tot i això, no ens adormim, ens agrada la informàtica i ens apassionen els productes nous. Aquesta inquietud és la que ens empeny en l’afany de ser capdavanters.