Acer For Education

acer-for-education

La prioritat de l’educació és ajudar els estudiants a ser pensadors independents i creatius proporcionant-los els recursos que necessiten per tenir èxit en el viatge. En aquest panorama, la tecnologia funciona com a facilitador: una eina que ajuda a obrir noves possibilitats ia crear oportunitats d’aprenentatge atractives.

Amb més de 40 anys d’experiència en el desenvolupament de dispositius innovadors i fàcils d’usar, Acer està ben preparat per satisfer les necessitats d’institucions educatives modernes.

A Acer creiem que la part més valuosa de la informàtica rau en el seu poder per difondre el coneixement i la veiem com la nostra responsabilitat de proporcionar a la generació d’avui els instruments que necessiten per desenvolupar habilitats del segle XXI i tenir èxit en l’era de la informació.

L’objectiu d’Acer per a l’educació és permetre als professors i als estudiants crear noves maneres d’interactuar, oferint solucions fiables i fàcils d’utilitzar que puguin confiar.
Desenvolupant tecnologia innovadora per a l’aula, ajudem als estudiants a accedir a nous camins de comunicació i col·laboració.

EQUIPS WINDOWS

TravelMate B118-M

TravelMate B118-M

Dissenyat per a l’educació, el TravelMate B118-M és portàtil, robust i ideal per compartir sense fils. Gràcies a una major durada de la bateria i el maquinari especialment dissenyat, el TravelMate B118-M està preparat per complir els nous reptes de l’ensenyament i l’aprenentatge.

Especificacions tècniques

TravelMate Spin B118-RN

TravelMate Spin B118R

TravelMate Spin B118R és un dispositiu convertible de 11“ que es pot utilitzar de diverses maneres, a través del llapis tàctil o amb el dit, perquè els estudiants puguin treballar de la manera que més els agrada. Des de la lectura, fins a la redacció de documents, per prendre notes, dibuixar o veure un vídeo, aquest dispositiu pot gestionar tot tipus d’activitats escolars, cosa que permet noves formes d’interacció a l’aula. A més, un disseny resistent protegeix el dispositiu contra cops accidentals i vessaments.

Especificacions tècniques

TravelMate TMB-114

TravelMate B1 B114-21

Els portàtils TravelMate B1 B114-21 segurs i eficients, estan dissenyats per garantir la màxima productivitat tant a casa com a l’aula. Aquests portàtils garanteixen als estudiants la potència i la fiabilitat que necessiten per superar les assignacions més difícils.

Especificacions tècniques


CHROMEBOOKS

Acer-Chromebook-C732

Chromebook R 11 CB5 (C732)

Amb un xassís robust i un teclat resistent als vessaments amb tecles reblades difícils d’eliminar, Chromebook R 11 CB 5 (C732) és una elecció excepcional per a les escoles. A més, proporciona una durada de la bateria molt llarga, un funcionament sense ventilador, un factor de forma portàtil i un disseny de frontissa de 180 graus per compartir i col·laborar fàcilment.

Especificacions tècniques

Chromebook CB514

Chromebook CB514

Elegant amb el seu cos d’alumini 100%, l’Acer Chromebook CB514 és prim i lleuger per a una gran mobilitat. D’altra banda, la pantalla de baix reflex HD de 14″ Full HD permet als estudiants veure i fer molt més al mateix temps. Fins a 13 hores de durada de la bateria, és possible que tot el dia funcioni amb una sola càrrega per a les activitats escolars i més enllà.

Especificacions tècniques

Chromebook Spin 11 (R751T & R751TN)

Chromebook Spin 11 (R751T & R751TN)

Gràcies al seu disseny 360° de doble frontissa, el Chromebook Spin 11 es pot utilitzar en diferents maneres per satisfer les necessitats dels estudiants. El disseny robust, amb un teclat a prova d’alumnes resistent a vessaments, compleix amb els rigorosos estàndards militars dels EUA i garanteix una fiabilitat i durabilitat extremes. A més, el dispositiu és compatible amb l’experiència de llapis més natural de sempre.

Especificacions tècniques

Chromebook Spin 512 (R851TN)

Chromebook Spin 512 (R851TN)

Acer Chromebook Spin 512: el portàtil convertible per la ensenyança. Opcions com la relació d’aspecte 3:2 i el llapis Wacom EMR amb base, a més dels 4 mòduls de ús, facilitaran la lectura i el dibuix. Una càmera darrera, un innovador processador, els estàndards militars i la àmplia duració de la bateria el converteixen en la millor solució per l’educació.

Especificacions tècniques

Chromebook Tab 10 D651N

Chromebook Tab 10 D651N

Amb la combinació de suport previst per a Google Expeditions AR2 i fàcil administració, els estudiants i el personal tenen una millor experiència. Un conjunt de característiques tecnològiques es combinen per convertir-lo en una fantàstica tablet d’última generació.

Especificacions tècniques


MONITORS

Monitors V6 series

Monitors V6 series

Perfecte per a les escoles, els monitors V6 ofereixen una qualitat d’imatge excel·lent i una connectivitat de gamma alta. Amb una àmplia gamma de configuracions i models, són ideals per a usuaris que necessiten pantalles eficients i fiables.

Monitors BEO series

Monitors BEO series

Amb la reproducció de la imatge precisa i vibrant, un suport multitarea sense esforç, un suport ergonòmic i característiques avantguardistes, els monitors de la sèrie BE0 són l’addició perfecta a qualsevol ordinador escolar, per millorar l’eficiència de l’estudi, treballar més còmodament i compartir idees amb més facilitat.

Monitors B6 series

Monitors B6 series

Dissenyats per a un ús diari ampli, els monitors B6 combinen un gran rendiment amb un confort excepcional. La seva posició de visió es pot adaptar fàcilment a les necessitats de qualsevol usuari, mentre que els amplis panells d’angle de visió permeten als estudiants treballar en grup i compartir contingut.


EQUIPS DE SOBRETAULA

Veriton E series

Veriton E series

Acer Veriton E inclou tot el que necessita una escola d’un escriptori de mida estàndard en una fracció de l’espai. Amb components avantguardistes, pot realitzar qualsevol tasca sense problemes, mentre que proporciona una connectivitat flexible, una forta seguretat i facilitat de maneig. Amb diverses opcions d’expansió, es pot adaptar a les necessitats evolutius i ajudar els administradors escolars a maximitzar les inversions.

Veriton X series

Veriton X series

Amb potents processadors, gràfics opcionals, gran capacitat d’emmagatzematge i memòria, tot això en un xassís de 10 litres, la sèrie Veriton X s’encarrega de totes les necessitats educatives, optimitzant un espai valuós.


Veriton N series

Veriton N series

La inclusió de components potents en un disseny petit i modular, la sèrie Veriton N pot mantenir-se sola o ser acoblada a la part posterior dels monitors d’Acer. Una solució versàtil per a qualsevol escola, és eficient i segura.

Veriton Z series

Veriton Z series

La sèrie Veriton Z és la solució integral que ofereix als professors i als estudiants una excel·lent experiència a l’aula. Combina disseny d’estalvi d’espai, un rendiment òptim i una gran flexibilitat amb solucions integrals de seguretat i gestió per ajudar els usuaris a gestionar qualsevol tasca de manera eficient.


PROJECTORS

Projector U5 series

Projector U5 series

Dissenyat per prendre la interactivitat i la col·laboració a l’aula al següent nivell, els projectors Acer U5 integren totes les característiques que són importants per a les escoles, com ara projecció de llançaments d’ultrasons, control remot, suport 3D i capacitat de projecció sense fils.

Projector S1 series

Projector S1 series

Els projectors Acer S1 ofereixen versatilitat dels projectors de tirada curta, control de xarxa i projecció sense fils, millorant la usabilitat. Amb una configuració flexible, solucions de gestió d’energia i fins a 8.000 hores de llum, són eines ideals per a l’aula.

Acer Classroom Manager

Acer Classroom Manager (ACM) és una solució de programari rica en recursos, intuïtiva i fàcil d’utilitzar, dissenyada per satisfer les necessitats dels professors, estudiants i personal tècnic. Amb la gestió integrada i el seguiment de les PC de l’aula, facilita l’ensenyament i l’aprenentatge.

ACM permet una gran flexibilitat. Els professors poden supervisar i treballar amb els seus alumnes de manera individual, en grup o amb tota la classe. Es poden estalviar temps activant totes les PC de l’aula i el llançament d’aplicacions o continguts en línia alhora en tots els dispositius; poden mantenir un registre d’assistència i fer un seguiment de les activitats dels estudiants; poden controlar el que fan els estudiants i el seu progrés i també poden provar la seva comprensió i comprensió.

Acer DADA

Per a les escoles, generalment amb recursos limitats i poc o cap personal dedicat de TI, gestionar dispositius de classe pot ser una lluita. DADA (agent del dispositiu i assistent d’implementació) és la solució d’Acer a aquest problema. Gràcies a DADA, les escoles poden definir un conjunt d’aplicacions per instal·lar o desinstal·lar en un conjunt de les tauletes d’Android d’Acer i fer-ho en qüestió de minuts.

DADA també és útil per restaurar ràpidament el programari d’aprenentatge que els estudiants han pogut esborrar accidentalment. DADA no només ajuda a racionalitzar el procés de gestió, sinó que permet que les escoles mantenen el ritme del paisatge d’aprenentatge digital que canvia ràpidament.

Acer Smart Touch Kit

Acer Smart Touch Kit és una solució simple però efectiva dissenyada per convertir qualsevol aula en un món divertit i interactiu. La solució converteix qualsevol superfície plana en una pissarra interactiva que suporta els dits i el tacte multitáctil, i permet que qualsevol objecte opac sigui utilitzat com a ploma.

Fàcil de configurar i calibrar, Acer Smart Touch només requereix un projector, un portàtil i una pantalla per funcionar, i es completa amb un programari de pissarra interactiu fàcil d’usar per a classes divertides i atractives.

Acer TeachSmartTM és una solució dissenyada per fer que l’aula sigui un entorn més atractiu i interactiu, tot això s’aconsegueix a través de l’ús de portàtils amb llums indicadores LED incorporades i solucions basades en el núvol.
Els Chromebook són ideals per a tasques d’ofimàtica i sobretot per al sector Educació, ja que des de la consola d’administració pots controlar tots els dispositius dels alumnes dins i fora de l’escola, té un cost baix i ocupen poc espai, la qual cosa resulten molt útils per als alumnes.
Aprendre és molt més fàcil amb el portàtil TravelMate Spin B1 d’Acer. Amb el seu disseny flexible de 360 graus, la seva construcció duradora i les seves aplicacions amigables per a l’educació, el TravelMate Spin B1 ajuda a que els estudiants arribin al cim del seu potencial d’aprenentatge.
Acer CloudProfessor és el primer kit d’iniciació IOT del món, que combina maquinari, programari i Cloud. És la manera més fàcil per a totes les persones que són noves al IOT per aprendre el que és la codificació i com portar les seves pròpies creacions.