Blog

Comença la campanya de reserva d’equips per a centres educatius pel curs 2017/18

Asus-TravelMate-B117

Donem el tret de sortida a la campanya d’adquisició d’equips d’educació pel proper curs 2017/18 per a centres educatius.

Tot i la nostra llarga experiència en el camp de l’educació des de l’any 1999, hem realitzat un gran esforç per a poder anar més enllà i poder proporcionar als centres educatius de tot tipus un ampli ventall d’equips i serveis necessaris per a satisfer-ne les exigències.

S’han realitzat nous acords amb fabricants/proveïdors del canal educatiu, s’han actualitzat i renovat les certificacions existents (com per exemple Microsoft AEP) i s’ha ampliat el catàleg de productes, que abasta des d’ordinadors, projectors i pissarres digitals fins a infraestructura WIFI d’alta càrrega (cas d’èxit de Netgear), software de seguretat i en definitiva qualsevol requeriment que pugui necessitar el centre, així com la disponibilitat de serveis d’instal·lació i posada en marxa claus en mà per a tota Catalunya.

Estem en disposició de poder assessorar i de trobar, sempre amb el suport directe del fabricant, les solucions que millor s’adeqüin a cada centre. A més, tenim la capacitat financera per a poder adaptar la forma de pagament a les necessitats de cada centre.

Si ets un centre educatiu Deteinco/Ticlogix és el teu proveïdor de confiança.

Presentació de la versió 14 de l’ABBYY FineReader

ABBYY Finereader

Ja disponible a Deteinco com a partner d’ABBYY.

ABBYY FineReader és una aplicació de programari de OCR (Reconeixement Òptic de Caràcters) i de PDF “tot en un” per aconseguir una major productivitat comercial quan es treballa amb documents. Ofereix eines potents i fàcils d’usar per accedir a la informació guardada en documents en paper escanejats i en arxius PDF.

 Converteixi PDF i documents escanejats

La tecnologia de OCR líder a nivell mundial per convertir de manera precisa documents en paper escanejats i PDF en MS Word, Excel ®, PDF amb capacitat de cerca i altres formats.

Comparar documents

Identifiqui de manera ràpida els canvis en diferents versions del mateix document, ja seadocumento escanejat, arxiu PDF, document Word o presentació.

Editeu i comenteu PDF

Editeu qualsevol arxiu PDF, inclusivament documents escanejats, creu un PDF a partir de diversos arxius, faci comentaris, anotacions i recerques, protegeixi i prepari el document per compartir-ho, completi formularis i moltes coses més.

Conversió automàtica

Faciliti la conversió de documents usant una carpeta compartida per programar el processament per lots de documents i realitzi un seguiment dels documents que s’importaran de carpetes “vigilades” indicades per l’usuari.

Exemples de sectors

Legal

ABBYY FineReader ajuda als departaments legals a aconseguir una major productivitat processant els documents legals de manera eficaç. Els permet als advocats, assistents jurídics i el personal administratiu gestionar els documents diaris i usar al màxim la informació que ve en documents en paper, les seves còpies escanejades i en arxius PDF.

Educació

Amb ABBYY FineReader les institucions educatives i biblioteques poden oferir als professors, investigadors i estudiants una poderosa eina per accedir a la informació en llibres, articles i materials educatius, i per compartir-la amb altres persones a través de documents PDF.

Govern

ABBYY FineReader ajuda a les organitzacions governamentals a gestionar de manera més eficaç els processos on hi ha molts papers eliminant errors que poden aparèixer quan es retipean documents i convertint-los en formats necessaris per a emmagatzematge a llarg termini.