Blog

Servidors cloud o on-premise?

Decidir entre gestionar la vostra infraestructura (on-premise) i adoptar solucions al núvol és trobar el que millor s’adapti a les vostres necessitats.

Algunes empreses opten per una combinació d’ambdós enfocaments, beneficiant-se de l’agilitat del núvol alhora que aborden les preocupacions pròpies del núvol mitjançant estratègies híbrides.

Consulteu-nos i us ajudarem a decidir quin enfocament s’adapta millor a les vostres necessitats.

Aconseguim 3 estrelles en el reconeixement HP Amplify Impact

Com a HP Partner Catalyst 3 estrelles d’Amplify Impact, capacitem els nostres equips per impulsar un canvi positiu i durador per al planeta, les persones i la comunitat. Liderem el camí cap a un futur més sostenible. #HPAmplifyImpact

Llançat el 2022 per donar suport a l’objectiu d’HP de convertir-se en l’empresa tecnològica més sostenible i justa l’any 2030, el programa HP Amplify Impact ha format, educat i empoderat més de 1.400 partners per impulsar el canvi alhora que maximitza les oportunitats amb la sostenibilitat com a diferenciador competitiu clau.

Com a resultat de les dècades dedicades a treballar per aconseguir objectius de sostenibilitat, HP és reconeguda com una de les empreses més sostenibles del món i està preparada per continuar donant suport a la comunitat de socis d’HP Amplify amb els recursos necessaris per identificar possibles llacunes i proporcionar l’orientació necessària per assolir els objectius dels socis.

Accés a recursos de sostenibilitat globals

HP s’ha fixat un objectiu ambiciós d’inscriure almenys el 50% dels seus socis d’HP Amplify al programa voluntari l’any 2025. Fins ara, el 20% dels socis d’HP han signat el compromís d’HP Amplify Impact, superant l’objectiu del 10% per al primer any. del programa.

Les funcions que ara estan disponibles a l’HP Amplify Impact Initiatives Hub inclouen la primera plataforma de planificació de la sostenibilitat automatitzada i modular del sector amb capacitats noves i avançades, com ara avaluacions de la petjada de carboni i l’equitat i la inclusió de la diversitat 360, juntament amb conjunts d’eines dissenyats per inspirar projectes de voluntariat comunitari.

HP Amplify Impact: crida a l’acció

Els membres de Catalyst accepten l’HP Amplify Impact Pledge, participen en una avaluació de sostenibilitat i informen sobre les oportunitats de venda. Els socis de Catalyst tenen accés a recursos de primer nivell a través del nou HP Amplify Impact Initiatives Hub i l’oportunitat de ser reconeguts mitjançant un programa anual de premis. Els nous països elegibles inclouen Polònia, Suïssa, Txeca, Eslovàquia, Romania, Xipre, Grècia, Irlanda, Noruega, Islàndia, Perú, Xile, Argentina, Nicaragua, Costa Rica, Hondures, Guatemala, Nova Zelanda, Corea, Indonèsia, Japó, Malàisia, Papua Nova Guinea. El llançament inicial va abastar 19 països, inclosos Estats Units, Colòmbia, Brasil, Mèxic, Turquia, Emirats Àrabs Units, Singapur, Filipines, Índia, Alemanya, Regne Unit, Suècia, Dinamarca, França, Itàlia, Espanya, Canadà, Sud-àfrica i Austràlia.

El programa HP Amplify Impact ofereix als socis de tots els nivells formació, eines de vendes, actius de màrqueting i accés al Centre de Sostenibilitat i Compliment (SCC), HP LIFE i HP Planet Partners. Els socis han mostrat un gran interès en aquests recursos amb més de 1.500 socis que han completat la formació en sostenibilitat d’HP i més de 1.000 cursos HP LIFE3.

Els socis participants seran reconeguts mitjançant una certificació.

#HPAmplifyImpact