Blog

Obert el període de reserves d’ordinadors EDUCAT pel curs 2019-2020

Com cada any per aquestes dates, comencem la campanya de reserves d’equips d’educació pel proper curs 2019/20 per a centres educatius.

La nostra llarga experiència en el camp de l’educació des de l’any 1999 ens permet proporcionar als centres educatius tots els equips i serveis necessaris per a satisfer-ne les necessitats.

S’han renovat els acords i certificacions amb fabricants i proveïdors específics del canal educatiu com Acer for Education, Acer-Microsoft DPE, Epson for Education, Microsoft AEP i SafeDNS. El nostre catàleg de productes abasta des d’ordinadors, projectors i solucions interactives fins a infraestructura WIFI d’alta càrrega, software de seguretat, filtratge de continguts i en definitiva qualsevol requeriment que pugui necessitar el centre, així com la disponibilitat de serveis d’instal·lació i posada en marxa claus en mà per a tota Catalunya.

Estem en disposició de poder assessorar i de trobar, sempre amb el suport directe del fabricant, les solucions que millor s’adeqüin a cada centre. A més, tenim la capacitat financera per a poder adaptar la forma de pagament a les necessitats de cada centre.

Si ets un centre educatiu Deteinco/Ticlogix és el teu proveïdor de confiança.

Disponibilitat de la gamma Xplora

Una nova forma d’explorar el món!

Basat en l’entusiasta resposta de més de 400,000 clients satisfets internacionalment, Xplora presenta ara a Espanya el guardonat mòbil en forma de SmartWatch amb GPS.

El telèfon dissenyat com un rellotge, permet als pares comunicar-se amb els seus fills. Fes servir l’aplicació per localitzar al teu fill o envia-li un missatge de text. Els nens estan encantats amb el colorit SmartWatch que a més els permet jugar mentre se senten més segurs que mai. L’Xplora és la millor introducció a un telèfon.

Localitza

Localitza al teu fill amb l’aplicació Xplora. Sentir-se segur quan surtis de viatge o excursions. ¡Porta als teus fills d’excursió sense haver-te de preocupar! També pots crear zones de seguretat que t’avisen quan els teus fills entren o abandonen aquesta zona, com la vostre llar o l’escola. Deixa que els teus fills es sentin més segurs amb el Xplora.

Comunica’t

El rellotge és un telèfon! Funciona amb una targeta SIM (no inclosa) i pots fer i rebre trucades. Això et permet una comunicació fàcil amb el nen i fins amb 12 contactes preseleccionats pels pares. Respondre i fer trucades és molt fàcil amb la pantalla tàctil. Amb Xplora, els teus fills sempre podran posar-se en contacte amb tu.

 

Control de presència per a complir la llei

TimeMoto és la nova marca desenvolupada per Safescan, els terminals intel·ligents de TimeMoto que combinen la tecnologia d’identificació avançada més recent amb el Programari per a PC de control de presència per a ús en PC individual o per a múltiples usuaris al Núvol.

Seleccioneu TimeMoto Cloud per a la sincronització instantània en tota la seva xarxa des de qualsevol ubicació en qualsevol moment. TimeMoto permet als seus empleats fitxar la seva entrada i la seva sortida fàcilment a través d’un terminal o de l’aplicació per a mòbils, proporcionant-li potents eines per gestionar de forma eficient al seu personal.