Nous equips 2 en 1 MyMaga per a educació

mymaga

CLASS Plus és un dispositiu 2 en 1 que passa de portàtil a tablet, oferint la versatilitat que els nens necessiten per al seu estil de vida diari. Compta amb un disseny apropiat per als estudiants amb una estructura resistent que protegeix el dispositiu contra caigudes accidentals o vessaments de líquids.

Gaudeix de l’estabilitat d’un portàtil i de la mobilitat d’una tauleta amb aquest producte 2 en 1. CLASSplus és un dispositiu versàtil que s’adapta a l’estil de vida apressat dels nens d’avui dia. De l’aula al pati, permet realitzar activitats diàries com la navegació, les tasques escolars, mirar pel·lícules i més.

Amb un disseny prim i lleuger, CLASSplus permet als nens transportar-lo fàcilment durant el dia. El seu material rugós i la seva estructura impermeable el converteixen en l’equip ideal per utilitzar-lo en moviment. El teclat és impermeable i protegeix al dispositiu dels danys derivats dels abocaments accidentals de líquids.

CLASSplus està totalment preparat per prestar la millor experiència d’aprenentatge amb el sistema operatiu de Windows 8.1 i el programari educatiu de Intel ®. IES® és una solució especialitzada amb una extensiva gamma d’aplicacions per a l’aprenentatge personalitzat, l’aula i la gestió de TI. CLASSplus també incorpora el control parental de MyMaga, que permet als pares controlar l’activitat dels seus fills en el dispositiu.

ESPECIFICACIONS

Mymaga CLASSplus – Tauleta – amb anclatge de teclat – Intel Atom Z3735F / 1.33 GHz – Windows 8.1 amb Bing 32bit (actualitzable a Windows 10) – 2 GB RAM – 32 GB eMMC – 10.1″ pantalla tàctil 1280 x 800

VIDEOS DE MYMAGA A L’AULA