Ja disponible el nou telèfon Microsoft Lumia 650

Lumia_650

Microsoft Lumia 650

Descobreix els avantatges d’una experiència de Windows 10 perfectament integrada entre dispositius en un paquet dissenyat amb precisió. Amb un rendiment ajustat i un disseny de primera qualitat, el Lumia 650 és l’opció intel·ligent per a la teva empresa.

Creat per a l’empresa

Amb les eficaces característiques de seguretat integrades i la fàcil instal·lació de l’Office 365, el Lumia 650 amb Windows 10 funciona a la perfecció amb les plataformes de TI de Microsoft que la teva empresa utilitza. En conseqüència, tant si busques un telèfon per treballar com per administrar un departament de TI, obtindràs plena integració amb les aplicacions i serveis de Microsoft que t’ajuden a ser productiu i a mantenir connectat i preparat per a tot.

Veure tots els detalls

Gaudeix d’una experiència de visualització clara i lluminosa, fins i tot amb llum solar directa, gràcies a una pantalla OLED HD de 5 polzades molt nítida, emmarcada en un elegant marc metàl·lic dissenyat amb precisió i tallat amb diamant. Amb un disseny lleuger, un prim perfil de 0,27 polzades i 16 GB de memòria interna, el Lumia 650 té la combinació perfecta d’estil de primera qualitat i característiques orientades al rendiment.

L’oficina mòbil definitiva

Les versions mòbils més recents de Word, PowerPoint, Excel, Outlook i OneNote estan integrades i totalment optimitzades per a les pantalles tàctils. Les aplicacions i els serveis de Microsoft es sincronitzen entre els teus dispositius Windows 10 a través de Onedrive, perquè totes les fotos i els documents importants estiguin sempre amb tu quan els necessitis.

Tecnologia avançada de Microsoft

Aconsegueix una instantània personalitzada de la teva jornada amb informació del trànsit, la previsió del temps i la teva agenda per cortesia de Cortana. Captura imatges clares i nítides amb la càmera de 8 MP. L’aplicació Fotos fa automàticament una còpia de seguretat de les teves fotos i les sincronitza a tots els teus dispositius Windows 10.

Disponible per entrega immediata per: 173,51 € + IVA