Deteinco s’incopora al canal de distribució d’Acer per a Educació

Acer Educat

Per què Acer per a la Educació?

A Acer considerem que una de les nostres principals responsabilitats és equipar als joves amb tecnologia informàtica que els permeti adquirir el coneixement que necessiten per al futur. L’objectiu de l’organització Acer per a la Educació és desenvolupar un nou tipus d’interacció entre professors i alumnes basada en solucions fiables i fàcils d’utilitzar en què es pot confiar. Comptem amb:

– 30 anys d’experiència en el sector de TIC.

– Una gamma completa de productes.

– Solucions sòlides i fàcils d’utilitzar amb un cost total de propietat reduït.

– Un servei d’atenció i assistència al client fiable.

– Experiència sobre les necessitats de l’educació basat en projectes pilot i d’investigació.

– Un ecosistema d’educació per a proporcionar les millors solucions en la seva categoria.

Ja el 2015 i per tercer any consecutiu, Acer va liderar el projecte EDUCAT, el major projecte educatiu a Espanya per al mercat educatiu K-12. Més de 18000 pares ja van seleccionar Acer com a company d’educació per als seus fills a causa del seu pes lleuger, fiabilitat, llarga durada de la bateria, i el suport d’un servei d’alta qualitat d’Acer.

EDUCAT va néixer com un projecte d’educació pública de la regió de Catalunya el 2009, amb l’objectiu d’oferir solucions a cada escola pública per a la introducció de l’educació digital en els seus programes acadèmics. En 2013, a causa de la crisi econòmica, el projecte va ser discontinuat pel Govern, però va continuar amb el suport dels pares i pròpies escoles per promoure l’educació digital a Catalunya. Avui en dia més de 300 escoles i 24.000 estudiants de Catalunya formen part d’aquest projecte.

Acer va començar a treballar amb els pares i les escoles en aquest projecte l’any 2013, venent 26.000 unitats durant els primers dos anys. El 2015 Acer va vendre més de 18.000 unitats, amb una quota del 80% del producte en el projecte.

Això fa d’Acer clar líder d’aquest projecte per al segment de l’educació K-12 a Catalunya i una referència per a l’Educació a Espanya. Acer Espanya atribueix el seu èxit a l’enfocament proactiu, consistent en l’adequada gestió del seu canal augmentant el valor de l’oferta en lloc de disminuir el preu.

Des d’ara a Deteinco tant els centres com els pares podran accedir a tota l’oferta educativa d’Acer amb la confiança, el suport habitual i les possibilitats de finançament de Deteinco.