Comença la campanya de reserva d’equips per a centres educatius pel curs 2017/18

Asus-TravelMate-B117

Donem el tret de sortida a la campanya d’adquisició d’equips d’educació pel proper curs 2017/18 per a centres educatius.

Tot i la nostra llarga experiència en el camp de l’educació des de l’any 1999, hem realitzat un gran esforç per a poder anar més enllà i poder proporcionar als centres educatius de tot tipus un ampli ventall d’equips i serveis necessaris per a satisfer-ne les exigències.

S’han realitzat nous acords amb fabricants/proveïdors del canal educatiu, s’han actualitzat i renovat les certificacions existents (com per exemple Microsoft AEP) i s’ha ampliat el catàleg de productes, que abasta des d’ordinadors, projectors i pissarres digitals fins a infraestructura WIFI d’alta càrrega (cas d’èxit de Netgear), software de seguretat i en definitiva qualsevol requeriment que pugui necessitar el centre, així com la disponibilitat de serveis d’instal·lació i posada en marxa claus en mà per a tota Catalunya.

Estem en disposició de poder assessorar i de trobar, sempre amb el suport directe del fabricant, les solucions que millor s’adeqüin a cada centre. A més, tenim la capacitat financera per a poder adaptar la forma de pagament a les necessitats de cada centre.

Si ets un centre educatiu Deteinco/Ticlogix és el teu proveïdor de confiança.