Deteinco Ticlogix esdevé cas d’èxit de Macrium Software

macrium_logo

Macrium Reflect és un programari de còpia de seguretat i clonació basat en imatges.

Macrium Reflect crea una imatge precisa i fiable d’un disc dur o les particions del disc. En cas de pèrdua parcial o completa del sistema, podeu utilitzar aquesta imatge per restaurar el disc complet, una o més particions, o fins i tot fitxers i carpetes individuals.

Usant Macrium Reflect, podeu fer còpies de seguretat de les particions senceres o dels fitxers i carpetes individuals en un sol arxiu d’arxiu comprimit i muntable. Podeu utilitzar aquest arxiu per restaurar les imatges exactes de les particions en un disc dur de manera que pugueu actualitzar fàcilment el vostre disc dur o recuperar el vostre sistema si es trenca. També podeu muntar imatges com una unitat virtual a l’Explorador de Windows per recuperar fàcilment fitxers i carpetes mitjançant còpia i enganxat.

Llegeix el cas clickant aquí.