Solució de seguretat a Internet per a la seva empresa o els seus alumnes

label

Internet no és un lloc segur. Sense els mitjans de protecció adequats, pot exposar menors i joves al món del contingut desagradable i perillós. Els llocs web inapropiats plantegen riscos significatius i desafiaments de seguretat per a nens i estudiants. Bloquejant el contingut ofensiu i inadequat les nostres solucions ajuden a concentrar-se en l’estudi, millorar la qualitat de l’aprenentatge i garantir l’accés segur i fàcil al contingut educatiu a Internet.

Disposem d’eines molt eficaces per a les institucions educatives que volen protegir contra contingut inadequat, ofensiu i maliciós. El filtrat web basat en el núvol s’implementa fàcilment sense que hagi d’invertir en maquinari o programari addicional. Empreses, Escoles, col·legis, universitats poden establir una base de seguretat a tota la xarxa amb les nostres solucions adaptades específicament a les seves necessitats.

Gestió  centralitzada

Administri l’accés a Internet per a totes les seves xarxes des d’un tauler de control centralitzat basat en web.

Personalització i estadístiques

Personalització avançada amb pàgines de bloqueig a mida, interfície multilingüe i informes detallats sobre l’activitat dels alumnes a Internet.

Protecció per a qualsevol dispositiu

Independentment del sistema operatiu, qualsevol dispositiu d’alumne que es connecti a internet amb la seva xarxa es beneficiarà d’una connexió segura.

Control total d’accés a Internet

Decideixi a quines categories dels recursos d’Internet desitja controlar l’accés. Estableixi llistes blanques o negres personalitzades d’acord amb les seves necessitats.

Implementació fàcil

Sense necessitat de maquinari o programari addicional o especial. L’arquitectura basada en el núvol garanteix una major seguretat a costos més baixos, així com una gestió simplificada de recursos de seguretat.