Kaspersky Lab ha tornat a obtenir el premi Gartner Peer Insights Customers ‘Choice 2018 per a la protecció de endpoints

kasper

Estem encantats d’anunciar que, per segon any consecutiu, Kaspersky Lab ha rebut el premi Gartner Peer Insights Customers ‘Choice per a plataformes de protecció de endpoints. Si recorda, durant l’any inaugural del segment de protecció de endpoints el 2017, Kaspersky Lab va guanyar el premi de platí, el major reconeixement en la categoria.

Reconeixement mutu, concedit pels actius més importants: els nostres clients! Vam rebre una elevada qualificació general dels clients de 4,7 de 5 el 21 de novembre de 2018 per plataformes de protecció de endpoints.

El premi Gartner Peer Insights Customers ‘Choice és atorgat als proveïdors de solucions de ciberseguretat per usuaris finals professionals verificats en el qual es té en compte tant el nombre de ressenyes com les qualificacions generals dels usuaris. Per garantir una avaluació justa, Gartner manté criteris estrictes per al reconeixement de proveïdors amb un elevat índex de satisfacció del client.

Kaspersky Lab està encantat que els nostres usuaris ens hagin atorgat una qualificació tan alta a les nostres plataformes de protecció de endpoints dos anys seguits.

Kaspersky Endpoint Security for Business és una plataforma de seguretat d’última generació que protegeix les empreses d’amenaces conegudes, desconegudes i avançades. Diversos nivells de protecció, a més de controls de dispositiu, xifrat, web i gestió de pegats des d’una única consola de gestió centralitzada, permeten als usuaris estalviar temps i recursos. Sense costos ocults ni llicències complexes: és fàcil d’usar i està a punt per escalar a totes les empreses.

Rebre premis independents com aquests li permeten seguir oferint a tots els seus clients el valor d’una seguretat de confiança.