Ens convertim en Partner Gold de TP-Link

Fundada el 1996, TPLink és un proveïdor global de dispositius i accessoris de xarxes fiables, involucrats en tots els aspectes de la vida quotidiana. La consultora IDC classifica a la companyia de manera sistemàtica com el proveïdor número 1 de dispositius WiFi, subministrant dispositius a més de 170 països i brindant serveis a milers de milions de persones a tot el món.

Amb una herència provada d’estabilitat, rendiment i valor, TPLink ha generat una cartera de productes que satisfan les necessitats de xarxes de tots els usuaris. Ara, a mesura que l’estil de vida connectat continua evolucionant, la companyia s’està expandint avui per superar les demandes del demà.

Com a partner de nivell Gold, Deteinco demostra la seva capacitació per implementar de forma òptima les solucions de TPLink.

#deteinco #deteincoticlogix #ticlogix