Disponibilitat de la gamma Xplora

Una nova forma d’explorar el món!

Basat en l’entusiasta resposta de més de 400,000 clients satisfets internacionalment, Xplora presenta ara a Espanya el guardonat mòbil en forma de SmartWatch amb GPS.

El telèfon dissenyat com un rellotge, permet als pares comunicar-se amb els seus fills. Fes servir l’aplicació per localitzar al teu fill o envia-li un missatge de text. Els nens estan encantats amb el colorit SmartWatch que a més els permet jugar mentre se senten més segurs que mai. L’Xplora és la millor introducció a un telèfon.

Localitza

Localitza al teu fill amb l’aplicació Xplora. Sentir-se segur quan surtis de viatge o excursions. ¡Porta als teus fills d’excursió sense haver-te de preocupar! També pots crear zones de seguretat que t’avisen quan els teus fills entren o abandonen aquesta zona, com la vostre llar o l’escola. Deixa que els teus fills es sentin més segurs amb el Xplora.

Comunica’t

El rellotge és un telèfon! Funciona amb una targeta SIM (no inclosa) i pots fer i rebre trucades. Això et permet una comunicació fàcil amb el nen i fins amb 12 contactes preseleccionats pels pares. Respondre i fer trucades és molt fàcil amb la pantalla tàctil. Amb Xplora, els teus fills sempre podran posar-se en contacte amb tu.