Obert el període de reserves d’ordinadors EDUCAT pel curs 2019-2020

Com cada any per aquestes dates, comencem la campanya de reserves d’equips d’educació pel proper curs 2019/20 per a centres educatius.

La nostra llarga experiència en el camp de l’educació des de l’any 1999 ens permet proporcionar als centres educatius tots els equips i serveis necessaris per a satisfer-ne les necessitats.

S’han renovat els acords i certificacions amb fabricants i proveïdors específics del canal educatiu com Acer for Education, Acer-Microsoft DPE, Epson for Education, Microsoft AEP i SafeDNS. El nostre catàleg de productes abasta des d’ordinadors, projectors i solucions interactives fins a infraestructura WIFI d’alta càrrega, software de seguretat, filtratge de continguts i en definitiva qualsevol requeriment que pugui necessitar el centre, així com la disponibilitat de serveis d’instal·lació i posada en marxa claus en mà per a tota Catalunya.

Estem en disposició de poder assessorar i de trobar, sempre amb el suport directe del fabricant, les solucions que millor s’adeqüin a cada centre. A més, tenim la capacitat financera per a poder adaptar la forma de pagament a les necessitats de cada centre.

Si ets un centre educatiu Deteinco/Ticlogix és el teu proveïdor de confiança.