Ens convertim en resellers de Lego Education

Disponible a Deteinco el sistema d’aprenentatge LEGO®

Replanteja’t l’aprenentatge STEAM i desperta l’alegria a l’aula amb el concepte d’aprenentatge LEGO®, un sistema d’aprenentatge pràctic i intuïtiu, inclusiu i adaptable. Prepara les habilitats dels teus alumnes de cara al futur perquè aprenguin amb confiança durant la resta de la seva vida aportant possibilitats il·limitades per a l’aprenentatge lúdic i pràctic de les matèries STEAM.

SPIKE™ Essential de LEGO® Education és una nova solució per a Educació Primària que desperta l’interès dels alumnes a l’aprenentatge de les matèries STEAM mitjançant la resolució lúdica de problemes acompanyada de narració i els prepara així per convertir-se en pensadors perseverants i independents.

LEGO® Education ofereix solucions completes d’aprenentatge STEAM que no requereixen coneixements previs a STEAM o robòtica, desperten l’interès en aquestes matèries i contribueixen al desenvolupament de múltiples habilitats.

SPIKE™ Essential i BricQ Motion Essential de LEGO® Education estan dirigides a alumnes de 2n cicle d’Infantil i Primària. D’altra banda, SPIKE™ Prime i BricQ Motion Prime de LEGO® Education s’enfoquen a estudiants de Secundària.

No dubtis a contactar amb nosaltres pels canals habituals per a més informació.