Celebrem al 25è aniversari

 

Aquest juny de 2023 és molt especial per a nosaltres ja que celebrem el 25è aniversari de l’obertura de Deteinco Informàtica.

Fa 25 anys, vam començar aquesta aventura empresarial amb una visió clara: oferir solucions informàtiques a mida per a petites i mitjanes empreses de la comarca. Al llarg dels anys, hem evolucionat i hem ampliat el nostre abast per servir a clients a tota Catalunya i ja també en alguns casos fora d’aquesta. Avui estem orgullosos de celebrar un quart de segle d’èxit i de creixement.

Com a empresa familiar, entenem la importància de la qualitat en el servei i l’atenció al client. Des del principi, ens hem enfocat a oferir solucions personalitzades per a cadascun dels nostres clients, adaptant-nos a les vostres necessitats úniques i proporcionant un suport tècnic fiable en tot moment. Aquesta dedicació ens ha permès desenvolupar relacions sòlides amb els nostres clients, que confien en nosaltres per ajudar-los a assolir els seus objectius comercials.

Durant els darrers 25 anys, hem estat testimonis d’una revolució digital que ha transformat el món on vivim. A mesura que la tecnologia ha avançat, ens hem mantingut al dia amb els darrers avenços, permetent-nos oferir als nostres clients les solucions informàtiques més modernes i eficients. Avui, ens enorgulleix dir que som líders al nostre camp, sempre disposats a emprendre nous desafiaments i enfrontar-los amb èxit.

Aquest 25è aniversari no només representa una celebració del nostre èxit, sinó també un agraïment a tots aquells que han donat suport i confiat en nosaltres al llarg dels anys. Als nostres empleats, clients i amics, GRÀCIES per la seva dedicació i lleialtat. Esperem continuar creixent i evolucionant junts en el futur.

Simó Albareda – Deteinco Ticlogix