Ens certifiquem en les solucions de Jabra Speak2 i Evolve2

Els Speak2, els dispositius personals i compactes per a un món híbrid on les sales de reunió es troben a qualsevol lloc: en una cafeteria, un menjador o una taula compartida en un hotel.

És la nova generació d’altaveu portàtil professional, equipat amb la tecnologia més recent.

Gràcies a l’àudio avançat de banda superample de Jabra, al rendiment precís dels micròfons i a una tecnologia que refina els subtils tons de la veu, la sala de reunions podria ser actualment qualsevol sala petita, o bé el sofà o una autocaravana a la platja (amb connexió WiFi, és clar).

 

La gamma d’auriculars Jabra Evolve2, llesta per aconseguir resultats excel·lents i un alt rendiment en trucades, l’àudio professional és el que marca la diferència. Hem optimitzat el rendiment durant les trucades de la nostra sèrie Evolve, incorporant tres potents micròfons professionals estratègicament ubicats i afegint el nostre chipset digital avançat i la darrera tecnologia de processament de senyals. El resultat és una qualitat de trucada extraordinària, sempre.

No només és una trucada de qualitat. És el nou estàndard de les trucades de qualitat.

 

Deteinco és partner de Jabra