Presentem el nou Ticlogix NUC Extreme basat en Intel NUC 13 i renovem tota la gamma

Dissenyat per oferir un rendiment increïble per a gaming o disseny amb un processador desbloquejat Intel Core de 13a generació, un nou disseny tèrmic d’alta eficiència i compatibilitat amb targetes gràfiques de 305mm de triple ranura.

Els nous Ticlogix NUC Extreme basats en Intel NUC 13 Extreme fan possible un rendiment massiu en un format petit, amb una potència fora de sèrie i característiques mai abans vistes, tot amb un disseny tèrmic millorat.

Els Ticlogix NUC Extreme basats en els Intel NUC més potents de la història, els Intel NUC 13 Extreme, compten amb un rendiment superior del processador amb Intel Core i9, i7 o i5 desbloquejats de 13 generació. L’arquitectura de nucli híbrida i innovadora i els processadors de 125 W, gairebé el doble de l’energia base de la generació anterior, permet fer streaming, crear i competir als nivells més alts.

No cal conformar-se amb gràfiques més petites i de doble ranura. Ara amb suport per a fins a targetes gràfiques de 12” de triple ranura, el Ticlogix Intel NUC Extreme ofereix als jugadors i als dissenyadors més flexibilitat que mai per seleccionar la GPU independent adequada que satisfaci les seves necessitats de rendiment.

Reinventa el que pot fer el PC, fes una ullada més de prop a la potència, els ports i les capacitats del Ticlogix NUC Extreme per descobrir com aquesta gran potència d’empremta petita satisfà les necessitats de fins i tot els gamers i dissenyadors més exigents.

Nou disseny tèrmic. El xassís de Ticlogix NUC Extreme està redissenyat per optimitzar el flux dʻaire i mantenir temperatures més fredes durant les hores de joc o treball intens, amb velocitats de ventilador més lentes, menys soroll i menys possibilitats de limitació.

A més, actualitzem tota la nostra gamma NUC HD i HDX a la 13a generació amb l’augment general de prestacions corresponent.

https://www.deteinco.com/tarifes/tarifa_cat.pdf