Nous models de Lenovo per a educació

lenovo-laptop-thinkpad-11e-gen-2-front-1

PVP: 326,40 + IVA

Rendiment per treballar i jugar amb els processadors Intel®.
El processador Intel ® resulta ideal per a dispositius multimode i altres sistemes que requereixen un alt rendiment i una excel·lent eficiència energètica.

Construcció resistent
Un amortidor de goma al voltant de la coberta superior absorbeix la força dels impactes laterals. Els cantons un 50% més forts redueixen els danys per caigudes en cas que l’equip caigui inclinat. El bisell és més ample per protegir la pantalla LCD. A més, una coberta posterior més resistent redueix els danys per accident a la pantalla LCD. S’han reforçat les frontisses i les abraçadores per aguantar 50 000 cicles i suportar més força a la coberta. Els ports reforçats i un espai més reduït entre les tecles ancorades ajuden a evitar danys accidentals en cas que un nen intenti introduir els dits. Aquest és un equip d’alta resistència.

Sotmès a proves d’especificacions militars
Les proves d’especificacions militars certifiquen la resistència, la durabilitat i la qualitat d’aquest portàtil. S’ha sotmès a l’avaluació de 10 paràmetres: alta pressió, humitat, vibració, alta temperatura, impacte tèrmic, baixa pressió (15 000 peus), baixa temperatura, radiació solar, fongs, boira salina i pols.

Disseny més compacte de les aspes del ventilador
Amb el mateix diàmetre, el ventilador més compacte augmenta el flux d’aire un 15%, el que millora la capacitat del PC de mantenir-se a baixa temperatura.

ThinkVantage Active Protection System (APS)
En els models amb unitats de disc dur tradicionals, un acceleròmetre detecta el moviment i, en cas de caiguda o accident similar, deté la unitat. Els amortidors de goma s’utilitzen per a la unitat de disc dur (en lloc de rails) i el connector d’aquesta unitat no està acoblada de manera rígida a la placa. D’aquesta manera, el connector amorteix els cops i impactes, i protegeix el sistema de danys.

Intel ® Education Software
Thinkpad 11e està equipat amb un paquet de títols de programari educatius, inclosos Kno Textbooks, Lab Camera, SPARKvue, Media Camera, ArtRage i Classroom Management. Pensat per a estudiants i educadors, entre d’altres, el programari permet fomentar el pensament crític, la resolució de problemes, la col·laboració, la comunicació i l’enfocament gestionat. Crea un entorn real d’aprenentatge del segle XXI.

Lenovo SHAREit
La forma més ràpida del món de compartir fotos, aplicacions, etc., entre dispositius: sense càrrecs de xarxa ni connexió Wi-Fi. Lenovo SHAREit elimina la necessitat de cables i permet transferir informació ràpidament sense fils.

Transferència de dades d’alta velocitat
Transferiu dades ràpidament entre el sistema 11e i altres dispositius amb el port USB 3.0. És fins a 10 vegades més ràpid que les tecnologies USB anteriors i és compatible amb l’especificació USB 2.0.

Càmera web d’alta definició integrada
La càmera web d’alta definició de 720p i alta sensibilitat lumínica amb funció de seguiment facial i micròfons de matriu dual l’ajudarà a gaudir de classes, conferències d’estudiants i xats de vídeo en línia com si fossin reunions presencials.

Altaveus estèreo amb tecnologia Dolby ® Advanced Audio ™
Aquest paquet de tecnologies d’àudio permet al sistema Thinkpad oferir so envoltant de gran nitidesa a través dels altaveus estèreo integrats. La tecnologia augmenta la nitidesa del so per a les aplicacions VoIP, optimitza la sortida de volum sense distorsió i millora la claredat dels diàlegs en veure vídeos. Gaudiu d’una experiència de so envoltant tant si escolta una conferència com si es relaxa veient una pel·lícula.

Port USB amb alimentació
Gaudiu dels beneficis d’un port actiu que carrega els seus dispositius USB sense necessitat d’encendre el portàtil.

Sortida HDMI
Facilita la connexió a un televisor oa una altra pantalla.