Windows 10 ja és aquí

welcome_win10

Ja ets un expert

Windows 10 és tan familiar i fàcil d’utilitzar que et sentiràs un expert. El menú d’inici torna en format ampliat, i hem reunit les teves aplicacions i favorits ancorats perquè estiguin sempre a la teva disposició.

S’inicia i reprèn ràpidament, disposa de més característiques de seguretat integrades i s’ha dissenyat perquè funcioni amb el programari i el maquinari que ja tens.

“Combina les virtuts de Windows 8 i Windows 7.”

La xarxa que funciona a la teva manera

Windows 10 incorpora Microsoft Edge, un navegador totalment nou creat per oferir-te una millor experiència a Internet. Escriu o fes anotacions directament sobre el web i comparteix. Llegeix articles online sense distraccions i guarda les teves lectures preferides per a més tard. Amb Cortana activat, a més, accedeixes instantàniament a funcions bàsiques -com fer reserves o llegir ressenyes- sense abandonar la pàgina en la qual estàs.

Amb la multitasca de Windows 10 passaràs més ràpid del ‘dit’ al ‘fet!’

Treballa amb facilitat fins a quatre aplicacions alhora i segueix totes les tasques obertes en una única vista. Pots crear escriptoris virtuals quan necessitis més espai o vulguis agrupar els teus treballs per projectes.

“Windows 10 acaba amb les anteriors versions del sistema operatiu”

Troba de tot a la Botiga Windows

Et presentem la nova Botiga Windows, una experiència de compra única per a tots els dispositius Windows 10. Explora-la des del teu PC, tauleta o smartphone i accedeix fàcilment a molt bon continguts digitals, com aplicacions, jocs, música, pel·lícules i programes de televisió.

Descobreix Cortana, el teu assistent digital totalment personal

Cortana t’acompanya durant la teva jornada i en tots els teus dispositius perquè treguis les teves tasques endavant. Com va aprenent sobre tu a mesura que ho uses, Cortana es fa cada vegada més útil i personalitzat. Destaca també en els recordatoris, que et transmet en el moment i lloc adequats perquè no se’t oblidi res i puguis fer encara més coses.

“Usar els recordatoris de Cortana és GENIAL!”

Interactua amb el dispositiu com vulguis

Toca, tecleja, escriu: pots treballar exactament com millor et convingui. Tu decideixes!

La millor pantalla sempre és la pantalla en la que estàs

Windows 10 permet que els teus aplicacions presentin un aspecte i un funcionament excel·lents en totes les maneres i dispositius. En els dispositius 2 en 1, la pantalla es pot optimitzar perquè funcioni en mode tàctil, mitjançant teclat o amb ratolí.

Xbox arriba a Windows

Windows 10 incorpora les millors franquícies de Xbox amb el millor de Xbox Live. Grava les teves partides en segons, competeix contra jugadors i fes streaming dels teus jocs des de la teva consola Xbox One al teu dispositiu Windows 10, des de qualsevol racó de casa teva.

“Només dues paraules: bona feina”

Aconsegueix l’actualització

L’actualització és gratuïta per tots els dispositius amb Windows 7, 8 o 8.1. Si el teu sistema no t’informa de l’actualització, pots descarregar l’assistent des de la pàgina web de Microsoft: http://www.microsoft.com/es-es/software-download/windows10